Ivica Kostelić zapalio prvu adventsku svijeću u Kloštru Ivaniću

Općina Kloštar Ivanić i Udruga“Prijatelji Kloštra“ i ove godine organiziraju «Advent u Kloštru» koji je započeo prodajnom izložbom božićnih ukrasa i jaslica u nedjelju 1. prosinca u Pučkom domu u Kloštru Ivaniću. Svoje božićne ukrase posjetiteljima su uz domaćine, predstavile udruge iz Ivanić-Grada, Općine Dubrava, Zagreba te učenici Osnovnih škola Kloštra Ivanića i Dubrave. U zabavnom programu nastupile su kloštranske mažoretkinje i pjevačka skupina Angeline KUD-a Kloštar.

Nakon župne mise, na adventskom vijencu kod Starog zdenca u centru Kloštra upaljena je prva adventska svijeća, uz blagoslov župnika Roberta Ćibarića. Prvu adventsku svijeću uz brojne posjetitelje i u nazočnosti općinskog načelnika Željka Filipovića upalio je Ivica Kostelić, proslavljeni hrvatski skijaš svjetskoga glasa, ali i stanovnik Općine Kloštar Ivanić.

Adventski vijenac u centru Kloštra postavile su članice udruge Prijatelji Kloštra, a postolje za vijenac izradio je Mato Ždero iz Lipovca Lonjskog.

Obitelj Kunek je za sve pripremila kuhano vino i čaj, dok je adventski glazbeni ugođaj upotpunila Limena glazba DVD-a Kloštar.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić