Dinamo, Rijeka i Usora uveličali proslavu 100 godina Naftaš Ivanića

U četvrtak je utakmicom veterana Naftaš Ivanića i Dinama Zagreb nastavljeno obilježavanje 100.-te godišnjice kluba i 40 godina veteranskog nogometa u Ivanić- Gradu
U slavljeničkoj atmosferi na umjetnoj travi Sportskog parka Zelenjak bolji su bili veterani Dinama 4:1, iako su domaćini golom Stipe Šimunovića sredinom prvog dijela držali neriješeni rezultat.
Početni udarac zajednički su izveli predstavnici najstarije i najmlađe generacije kluba iz Ivanić- Grada Pero Krnjaić i Jan Budak.


Prije veterana odigrani su i susreti mlađih generacija Škole nogometa mladeži Naftaš Ivanića i njihovih vršnjaka iz kluba- partnera Nogometnog kluba Lokomotive.
Kadeti su poraženi 4:0, dok su juniori u zanimljivoj utakmici minimalno svladani od jedne od najjačih omladinskih škola u Hrvatskoj s 3:2.

U petak je odigrana utakmica između seniorske ekipe Naftaša i legendarne generacije 2005.-e koja je u hrvatskom kupu izbacila Dinamo.
Kao i te 2005. godine, generacija predvođena trenerom Poborom ostvarila je 3:2 pobjedu protiv aktualne prve ekipe.
Nastupila je gotovo kompletna tadašnja ekipa u sastavu: Pinjagić, Anušić, Korman, Smajlagić, Spajić, Kovačević, Mesarić, Šepović, Milašinović, Oković, Knezek, Božić, Mađarić, Bukal, Bizjak, Vaclavek i Ćorković.
U čvrstom susretu visokog tempa strijelci su za 2005. generaciju bili Milašinović, Mađarić i Smajlagić iz kaznenog udarca, dok su za seniorsku ekipu pogotke zabili Domitrović i Luka Božić.

Sportski dio obilježavanja kompletiran je ovoga vikenda turnirom veterana i susretom generacija kluba iz Ivanić- Grada.
Nakon utakmice s veteranima Dinama Zagreb i dvoboja seniorske ekipe i generacije 2005.-e, u subotu su mini-turnir odigrali veterani Naftaša, Rijeke i Usore.
U prvom susretu gosti iz Bosne i Hercegovine bili su bolji od Rijeke 1:0, da bi identičnim rezultatom klub s Kvarnera svladala i domaća ekipa.
U utakmici za prvo mjesto Usora i Naftaš odigrali su miroljubivih 0:0, a budući da ni nakon penala pobjednik nije odlučen (3:3), zaključeno je da će pehar pobjednika pripasti klubu- slavljeniku Naftaš Ivaniću.

Jučer je za sve generacije nogometaša koji su igrali u Ivanić- Gradu organizirano prigodno druženje u Sportskom parku Zelenjak gdje su brojni članovi kluba u dobroj atmosferi sudjelovali u međusobnim utakmicama, pucanju jedanaesteraca uz nezaobilazni roštilj i pjesmu.

Službeni dio programa obilježavanja 100.-te godišnjice je idućeg ponedjeljka kada je predviđeno otvorenje izložbe s fotografijama i trofejima iz bogate povijesti kluba nakon čega će biti održana svečana sjednica na kojoj će biti podijeljena priznanja i zahvalnice zaslužnim članovima koji su obilježili nogomet u Ivanić- Gradu.

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić