Udruga Mali princ dobila novi prostor

Udruga "Mali princ" u partnerstvu s Gradom Ivanić-Gradom i Pučkim otvorenim učilištem, jučer je obilježila Međunarodni dan osoba s invaliditetom, u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad.
Ulaznice su bile u obliku simboličnih bedževa sa slikom i porukom, koje su svakom posjetitelju ostale za uspomenu i sjećanje na ovaj poseban dan.

Svoj doprinos nastupom dala je i Tvornica smijeha, Dječji vrtić Ivanić-Grad, Osnovna škola Stjepana Basaričeka, Srednja škola Ivana Šveara te Lucija Kirin i Jelena Mesarić koje su upotpunile program svojim glazbenim umijećem.
Po prvi puta, Udruga Mali princ dodijelila je i godišnju nagradu Udruge, koju je dobila logopedica Zora Belanić za iznimni doprinos radu Udruge.

Uz to, udruga Mali princ obilježila je i otvorenje novog prostora u Savskoj ulici u Ivanić-Gradu. Djeca s teškoćama u razvoju dobila su prostor za terapije, opremljen prilagođenim namještajem, didaktičkim materijalima i dizajniranim prigodnim motivima, kako bi se djeca za vrijeme terapeutskih aktivnosti osjećala što opuštenije, ugodnije i kako bi mogla ostvariti sve svoje potencijale i stjecati nova znanja u poticajnoj okolini.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić