Isplata božićnica u Ivanić- Gradu, Kloštru Ivaniću i Križu

Odlukom gradonačelnika odobrena je isplata božićnica u iznosu 100 kuna iz gradskog proračuna umirovljenicima s područja Grada Ivanić-Grada čije mirovine iznose do 2.500 kuna.

1. Umirovljenici iz naselja Ivanić-Grad, Jalševec, Opatinec, Lepšić, Tarno, Donji Šarampov, Gornji Šarampov, Lonja i Poljana mogu doći po Božićnice u Pučko otvoreno učilište u ponedjeljak i utorak 16. i 17. prosinca od 9 do 13 sati.
2. Umirovljenici iz naselja Graberje Ivanićko, Caginec, Deanovec, Derežani, Prkos i Šumećani mogu podići božićnice u Društvenom domu u Graberju Ivanićkom u ponedjeljak 16. prosinca od 9 do 13 sati.
3. Umirovljenici iz naselja Posavski Bregi, Zaklepica, Šemovec Breški, Greda Breška, Zelina Breška i Trebovec mogu podići božićnice u Društvenom domu u Posavskim Bregima u ponedjeljak 16. prosinca od 9 do 13 sati.
4. Umirovljenici iz naselja Lijevi Dubrovčak, Topolje, Prerovec i Prečno mogu podići božićnice u Staroj školi u Lijevom Dubrovčaku u ponedjeljak 16. prosinca od 9 do 13 sati.

Prilikom podizanja božićnice svaki umirovljenik mora predočiti važeću osobnu iskaznicu, odrezak o isplati mirovine za 11. mjesec te podatak o osobnom identifikacijskom broju (OIB). Bez predočenja navedenih dokumenata neće se isplatiti božićnica.

Umirovljenici koji božićnicu ne podignu prema mjestu stanovanja, mogu to učiniti u Gradskoj upravi u Ivanić-Gradu, Park hrvatskih branitelja 1, u srijedu, četvrtak ili petak 18. 19. ili 20. prosinca od 8 do 12 sati.

Umirovljenici koji božićnicu ne podignu prema navedenom rasporedu, nemaju pravo na naknadnu isplatu.

Dodatne informacije na telefon 01 2831-360.

 

Općina Kloštar Ivanić je danas započela s podjelom božićnica umirovljenicima i nezaposlenim osobama s područja Općine u iznosu 100 kuna.
Božićnica će biti isplaćena umirovljenicima koji imaju prebivalište na području Općine Kloštar Ivanić i primaju mirovinu u iznosu do 2.300 kuna, te nezaposlenim osobama koje imaju prebivalište na području općine, i koje su prijavljene u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ispostave Ivanić-Grad do 25. studenog 2019. godine i nisu primatelji novčane naknade.
Isplata božićnice će biti do petka, 13.prosinca, radnim danom od 11:00 do 14:00 sati u izmještenom uredu Jedinstvenog upravnog odjela Općine Kloštar Ivanić, u dvorištu Pučkog doma– područnom objektu vrtića.
Umirovljenici su obvezni sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i odrezak od mirovine iz prethodnog mjeseca, te će potpisati izjavu da im je to jedini redoviti izvor prihoda.
Nezaposlene osobe obvezne su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ispostave Ivanić-Grad.
Iz Općine Kloštar Ivanić mole sve da se pridržavaju navedenog termina jer u protivnom isplata neće biti moguća.

 

Općina Križ će, odlukom Općinskog vijeća, ove godine dijeliti božićnice umirovljenicima i nezaposlenim osobama u iznosu 200 kuna.
Božićnica će biti isplaćena umirovljenicima koji imaju prebivalište na području Općine Križ i primaju mirovinu u iznosu do i zaključno s 2000 kuna, te nezaposlenim osobama koje imaju prebivalište na području općine, i koje su prijavljene u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ispostave Ivanić-Grad.
Podjela novčane pomoći za umirovljenike i nezaposlene osobe bit će u ponedjeljak i utorak, 16. i 17. prosinca od 8:00 do 13:00 sati u zgradi Općine Križ, na bivšem šalteru Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, ulaz pokraj Vijećnice, na temelju osobne iskaznice i dokaza o visini mirovine, odnosno potvrde Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kojom se dokazuje status nezaposlenosti.

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić