Izložba i svečana sjednica povodom 100 godina Naftaš Ivanića

Jučer je u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić- Grad izložbom i svečanom sjednicom službeno proslavljeno 100 godina nogometnog kluba i 40 godina veterana NK Naftaš Ivanića.

Na svečanoj sjednici prikazan je prigodni film o povijesti kluba iz Ivanić- Grada, te su podijeljena priznanja i zahvalnice klubovima, savezima, sponzorima i zaslužnim bivšim i sadašnjim članovima koji su dali potporu u razvoju i promociji i pomogli u radu Naftaš Ivanića.

Izložbu s brojnim fotografijama i trofejima iz bogate povijesti kluba moguće je razgledati u galerijskom prostoru Pučkog otvorenog učilišta do četvrtka 12. prosinca.

Također, najavljena je i monografija povodom 100 godina Naftaš Ivanića koja je već u pripremi i bit će objavljena početkom iduće godine, a uključivat će i sve događaje organizirane povodom ovogodišnje proslave.

Srebrne plakete za dugogodišnji rad i potporu primili su Milorad Mikac, Mladen Šafran, Igor Krznarić, Dražen Škrivanek i Radojka Šporer, dok su zlatnu dobili Anđelko Domitrović, Pero Krnjaić, Željko Škrnjug, Juraj Mesić i Ivica Blažević- Ćiro.

U ime Hrvatskog nogometnog saveza 100-tu obljetnicu Naftašu je čestitao član izvršnog odbora HNS-a i predsjednik Nogometnog kluba Gorica Nenad Črnko, te predstavnici Nogometnog središta Križ, županijskog nogometnog saveza, komisije za veterane Zagrebačkog nogometnog saveza, tajnik gradske športske zajednice i gradonačelnik Grada Ivanić- Grada.

Posebno je istaknuto kako uz bogatu tradiciju, naglasak treba staviti na kvalitetan rad s mladima u Školi nogometa te na kontinuirana ulaganja u infrastrukturu koja će osigurat daljnji uspješan rad, a samim time i budućnost kluba.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić