INA d.d. u dvorane investirala 50.000 kuna

Početkom ove školske godine otvorena je 16 milIjuna kuna vrijedna školska sportska dvorana u Posavskim Bregima. Zajedničkim sredstvima Zagrebačke županije i Grada Ivanić-Grada u istom omjeru, sufinancirana je nabava i ugradnja opreme u dvorani za potrebe obavljanja nastave tjelesne i zdravstvene kulture u vrijednosti od 495.000 kn.

Osim dvorane u prizemlju, napravljena je i manja dvorana u suterenu prikladna za borilačke sportove i gimnastiku.
Na školskoj dvorani u centru Ivanić- Grada također su odrađeni radovi na na obnovi svlačionica, sanitarnih prostora kao i kompletnoj fasadnoj stolariji.

Ukupna vrijednost projekta na unapređenju uvjeta za održavanje adekvatne nastave tjelesnog odgoja učenika Osnovne škole Đure Deželića, te učenika najveće škole u Zagrebačkoj županiji, Srednje škole Ivan Švear je 1.480.000 kn.
Nabavu i ugradnju opreme u Posavskim Bregima kao i radove na dvorani kraj srednje škole sufinancirala je tvrtka Ina- Industrija nafte d.d. u iznosu od 50.000 kuna.

Završene radove obišli su gradonačelnik Grada Ivanić- Grada Javor Bojan Leš i direktorica Proizvodne regije središnja Hrvatska tvrtke INA d.d. Nikolina Lukačić Petrović, dok su zadovoljstvo dizanjem kvalitete nastave tjelesne i zdravstvene kulture izrazile i ravnateljica Srednje škole Ivan Švear Ksenija Pavlović i ravnateljica Osnovne škole Posavski Bregi, Renata Kojić.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić