Željezarija Milčić pobjednik zimskog turnira Žeravinec 2020.

Ovoga vikenda održan je 9. po redu Zimski humanitarni malonogometni turnir Žeravinec.
U izjednačenom finalu, titulu najbolje ekipe ovogodišnjeg turnira odnijela je momčad Željezarija Milčić iz Čazme koja je nakon raspucavanja sedmeraca bila bolja od Blažević i Matan prometa iz Zagreba rezultatom 3:2.

U utakmici za 3. mjesto, odluka je pala također nakon raspucavanja, u kojem je ekipa sastavljena od igrača iz okolice Ivanić- Grada Optika Optilux bila bolja od Camore Caffe bara Uno.

I ove godine nastupio je maksimalni broj od 30 ekipa koje su u dva dana turnira odigrale ukupno 46 utakmica, a završnicu su ponovo popratile ispunjene tribine Sportske dvorane Žeravinec.

Sva prikupljena sredstva, uključujući i 500 kuna koje su od svoje nagrade izdvojili pobjednici turnira, donirana su udrugama Beata i Mali princ za nabavu informatičke opreme.

Nagradu i prijelazni pehar najboljoj ekipi dodijelio je zamjenik gradonačelnika Ivanić- Grada i organizator turnira, Tomislav Cuvaj

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić