Josip Pisnjak proslavio 101. rođendan

Josip Pisnjak , ovoga je vikenda u krugu brojne rodbine i prijatelja proslavio svoj 101. rođendan.
Josip Pisnjak rodom je iz Kloštra Ivanića, veći dio života proveo je radeći u Ivanić- Gradu, da bi danas svoje dane provodio u staračkom domu u Dubravi gdje mu je tamošnja udruga umirovljenika priredila veliku zabavu povodom rođendana.

Među skoro 300 uzvanika svojem najstarijem sugrađaninu i članu rođendan su čestitali Željko Brezovečki ispred Udruge umirovljenika Ivanić-Grada, Josip Jakopač ispred Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije, Višnja Fortuna iz Matice umirovljenika Hrvatske, županijski vijećnik Franjo Marković i zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak.

Jučer su mu tortom i prigodnim poklon košaricama rođendan čestitali i zaposlenici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Ivanić- Grad, zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj, kao i načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša.
Gospodin Pisnjak vrijeme u staračkom domu provodi u svakodnevnoj vježbi, šivanjem na svojoj mašini kada za to ima potrebe i uz moto „Nikada nemoj činiti drugome što tebi nije ugodno“.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić