Održana prva ovogodišnja sjedinca Općinskog vijeća Križ

U Križu je jučer održana prva ovogodišnja sjednica Općinskog vijeća kojoj je od 15, prisustvovalo 9 vijećnika.
Nakon Aktualnog sata i izvješća načelnika o događanjima između dviju sjednica, vijećnici su jednoglasno donijeli odluke o dopunama Statuta Općine Križ i Poslovnika općinskog vijeća.

Odlukom vijećnika reciklažno dvorište u Križu kojim je do sad upravljala Poduzetnička zona Križ dano je na upravljanje trgovačkom društvu Ivakop.

Za privremenog ravnatelja Knjižnice i čitaonice Križ, koja je početkom godine postala javna ustanova, jednoglasno je izabrana magistra bibliotekarstva Sandra Crnković, a izmjenom odluke o dodjeli stipendija, zbog odustajanja prvotno izabrane Irene Đerek, studentska stipendija za izvrsnost bit će dodijeljena Ani Rukavini.

Vijećnici su odobrili i izdvajanje novčanih sredstava za naknadu za pruženu energetsku uslugu u uznosu od 383.000 kuna.

Općinsko vijeće odobrilo je i kratkoročno zaduživanje Općine Križ uzimanjem kratkoročnog kredita po principu dozvoljenog prekoračenja salda po računu za redovno poslovanje Općine u iznosu 3 milijuna kuna kod Privredne banke Zagreb.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić