Više od 500 karatista na 32. kupu Mladosti

Jučer je u Sportskoj dvorani Žeravinec u organizaciji Hrvatskog karate saveza, Karate kluba Mladost, Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, te Grada Ivanić-Grada održan 32. po redu Karate kup Mladosti.
Ove godine je u čak 100 kategorija nastupilo 525 natjecatelja iz 50 klubova u dobi od 6 do 15 godina iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Ovogodišnji počasni gosti bili su veleposlanik Ruske Federacije u Republici Hrvatskoj Anvar Azimov koji je istaknuo vrlo dobru suradnju Hrvatske i Rusije, dok se zamjenik veleposlanice i savjetnik pri Veleposlanstvu Japana Kazuma Miyazaki pohvalio kako je već bio gost Ivanić- Grada na haiku susretu održanom na prošlogodišnjoj Bučijadi.
U pozdravnom govoru je izrazio i ponos na broj mladih koji se intenzivno bavi sportom porijeklom iz Japana i koji će se upravo u Tokiju naći na programu Olimpijskih igara.

Natjecanje je ispred ispunjenih tribina otvorio Gradonačelnik Javor Bojan Leš uz prisustvo predsjednika Hrvatskog karate saveza Davora Cipeka, direktorice turističke zajednice Ankice Bešter i tajnika gradske zajednice športskih udruga Igora Mužine.


REZULTATI:
Najuspješniji klub natjecanja bio je Karate klub IPON ZAGREB sa 16 osvojenih odličja. Domaćini, Karate klub Mladost natjecanje su završili s dvije zlatne, šest srebrnih i 13 brončanih medalja.
Zlatna odličja su osvojili Dora Valentić i Franko Valentić.
Srebreni su Jakov Kožar,Nina Cvijanović , Dora Valentić, i Paula Njegovec, dok su bronce osvojili
Lana Štos, Dina Radošević, Anja Lisjak, Ivor Krnić, Antonio Kokić, Tina Oković, Natali Golubić, Paula Njegovec, Leonard Golubić , Teo Crnogaj, Klara Baotić i Tamara Baotić.

Na kupu je nastupio i Karate klub KIK čiji su borci osvojili 3 srebrne i dvije brončane medalje.
Druga mjesta osvojili su Ira Uršula Švagelj i Noa Tomić Babić, dok su kao treće završile Kim Kukec i Lorena Haludek.
Budući da je kup nazvan po mladosti, razgovarali smo i s

 

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić