DPP Ivanić- Grad kupio udruzi Beata edukativni materijal za terapijski rad s djecom

Osim što su prijatelji prirode, članovi DPP-a Ivanić-Grad su i prijatelji udrugama koje rade s djecom kojoj je potrebna veća podrška u odrastanju.
Tako su na svojoj godišnjoj skupštini 25. siječnja članovi DPP-a prikupili novčane priloge u ukupnom iznosu od gotovo 2.000 kuna za pomoć u radu s djecom u udruzi Beata.

Tim novcem je kupljen najkvalitetniji edukativni materijal iz programa rane edukacije za terapijski rad sa djecom, i to dvije mape znanja – matematička i literarna, te tri seta Hiper edukacijskih kartica: Hiper 1, Hiper 2 i Hiper Aktivnosti.

Prilikom uručivanja darova predstavnice udruge Beata su zahvalile Društvu prijatelja prirode na donaciji kojom će povećati učinkovitost terapijskog rada s djecom, te je izraženo obostrano zadovoljstvom primjerom dobre prakse podrške i suradnje udruga u lokalnoj sredini.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić