INFORMATIČKI KLUB NET IVANIĆ-GRAD

Informatički klub „NET“ Ivanić-Grad trenutno ima 39 punoljetnih članova i 22 djece, koji se sastaju svaki dan. Klub sudjeluje na mnogim programerskim i robotičkim natjecanjima (gradskim, županijskim, državnim), gdje postiže dobre rezultate. Najzapaženiji ostvareni rezultat do sada je srebrna medalja u ukupnom plasmanu i zlatna medalja u super team kategoriji na Svjetskom robotičkom juniorskom prvenstvu ove godine u Leipzigu, u čijem je osvajanju sudjelovao Roko Bekavac kao član hrvatske reprezentacije.


Na nedavnom predstavlanju javnosti, predsjednik IK NET Hrvoje Tišljar je podsjetio, da je klub osnovan je 1996., da je član zajednica tehničke kulture Grada Ivanić-Grada i Zagrebačke županije, Hrvatskog saveza informatičara i Hrvatskog robotičkog saveza. Na predstavljanju je Roko Bekavac prikazao rad s robotom na iscrtanoj plohi.
Naglašeno je kako rad na programiranju i robotici zahtijeva veliki angažman, ali je i velika nagrada i osobno zadovoljstvo. Sva zainteresirana djeca i odrasli mogu se svakodnevno javiti u klub na adresi Omladinska 30 Ivanić- Grad.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić