Besplatni priključci za vodu na području Otoka Ivanića

Grad Ivanić- Grad i općine Kloštar Ivanić i Križ obavještavaju zainteresirane građane o mogućnosti priključenja na vodoopskrbnu mrežu na vodoopskrbnom području Ivanić – Grad koji uključuje Grad Ivanić – Grad, te Općine Kloštar Ivanić i Križ u sklopu provedbe projekta „Regionalni vodoopskrbni sustav Zagrebačke županije – Zagreb istok“.

Naime, u tijeku je Izgradnja i rekonstrukcija vodoopskrbnih cjevovoda i pripadnih objekata na vodoopskrbnom području Ivanić-Gradu.
Naručitelj radova je javni isporučitelj vodnih usluga Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije d.o.o, a u sklopu radova izvode se kućni priključci uključujući i vodomjerna okna sa svim pripadnim elementima.

U sklopu projekta, novi korisnici imaju mogućnost dobivanja vodoopskrbnog priključka bez plaćanja novčane naknade. Priključak je za nove korisnike besplatan, a uključuje izradu kućnog priključka na cjevovodima u granicama zahvata Projekta i to od vodovodne instalacije do vodomjernog okna, uključivši i vodomjerna okna.

Po završetku svih radova na izgradnji i rekonstrukciji vodoopskrbnih cjevovoda i pripadnih objekata, ispitivanja i ishođenja uporabne dozvole bit će stečeni uvjeti za korištenje usluge o čemu će tvrtka Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije sve pravovremeno obavijestiti.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić