Nik Titanik na 19. izložbi karikaturista u Ivanić- Gradu

Jučer je u galeriji Pučkog otvorenog učilišta otvorena 19. po redu godišnja izložba karikatura na temu muško ženskih odnosa.

Ove godine posjetitelji će do 13. ožujka moći razgledati izbor najboljih radova s 24. međunarodne izložbe karikatura koja je prošle godine bila izložena u Galeriji Klovićevi dvori.

U Ivanić- Grad su uz predsjednika Hrvatskog društva karikaturista Davora Trgovčevića, doputovali karikaturisti Milan Lekić Lex, Krešimir Kveštek i Ivan Sabolić. Prvi put Ivanić je posjetio i Nikola Plečko poznatiji pod pseudonimom Nik Titanik, koji je prošle godine obilježio 25 godina rada velikom retrospektivnom izložbom u Mimari, te izdao svoj prvi povijesni strip- album.

Otvorenje izložbe svojim nastupom su uveličali članovi Fašničke udruge Žabe, a kako i priliči u fašničke dane, za posjetitelje su bile pripremljene krafne i kuhano vino. Karikaturisti su nastavili dugogodišnju tradiciju i svim zainteresiranim posjetiteljima poklonili brzopotezne portretne karikature.

Pokrovitelji izložbe su i ove godine Grad Ivanić-Grad i Zagrebačka županija.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić