Izbor iz današnjih vijesti

Izbor logotipa za Visoku školu Ivanić-Grad
Sukladno Natječaju za izradu logotipa za Visoku školu Ivanić–Grad u osnivanju „Jesi li pravi tip za naš logotip“, Povjerenstvo za provedbu natječaja je odabralo tri najbolja rada, a za lakši konačni odabir se provodi online anketa među građanima, što će Povjerenstvo uzeti u obzir. Svoje ocjene triju prijedloga građani mogu dati do 17. kolovoza na stranici www.ivanic-grad.hr  

Asfaltiranje ulice Deanovečko brdo
Radovi na presvlačenju asfaltom ulice Deanovečko brdo u naselju Graberje Ivanićko započinju u srijedu 9. kolovoza i trajat će tri dana. Za vrijeme trajanja radova u srijedu, četvrtak i petak ulica će od 7 do 18 sati biti zatvorena za sav promet u punoj širini kolnika.

Prijave za sajam povodom Dana Općine Križ
Općina Križ i ove godine povodom Dana Općine za posljednji vikend u kolovozu organizira Sajam obrta, rukotvorina i OPG-a. Pošto je broj izlagača ograničen, pozivaju zainteresirane da ispunjenu prijavnicu za Sajam obrta i rukotvorina pošalju do zaključno 18.kolovoza. Za dodatna pitanja mogu nazvati na broj 01/ 2831 510.

Obiteljska biciklijada u Općini Križ
Općina Križ u suradnji s Biciklističkim klubom Ivanić i Gradskim društvom Crvenog križa Ivanić-Grad za nedjelju 27.kolovoza organizira prvu Obiteljsku biciklijadu Križ 2017. Start je na glavnom trgu u Križu u 10 sati, a vozi se kroz Širinec u Johovec i natrag u Križ, ukupno 10 kilometara. Povratak u centar Križa se planira oko 11,30 sati, gdje će biti podjela nagrada i druženje za sudionike. Dodjeljuju se tri nagrade, za obitelj s najviše sudionika u biciklijadi, najstarijeg sudionika (ženskog i muškog) te najmlađeg sudionika (ženskog i muškog).
Prijave za sudjelovanje se primaju do 27. kolovoza na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a informacije se mogu dobiti na 091 2824 511, te na startu na info pultu u parku na Trgu Sv. Križa od 8 do 9 i 30 sati.

Rukomet
Hrvatska rukometna ženska juniorska reprezentacija do 19 godina je u zadnjoj utakmici na Europskom prvenstvu u Celju pobijedila ekipu Portugala 32:22 i time osvojila 13. mjesto.

Izabranice Ivana Jerkovića je do pobjede vodila igračica Ivanića Katarina Mrazović s devet postignutih golova, zajedno s Tenom Japundža koja je dala osam.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić