Izbor iz današnjih vijesti

Izbor logotipa za Visoku školu Ivanić-Grad
Sukladno Natječaju za izradu logotipa za Visoku školu Ivanić–Grad u osnivanju „Jesi li pravi tip za naš logotip“, Povjerenstvo za provedbu natječaja je odabralo tri najbolja rada, a za lakši konačni odabir se provodi online anketa među građanima, što će Povjerenstvo uzeti u obzir. Svoje ocjene triju prijedloga građani mogu dati do 17. kolovoza na stranici www.ivanic-grad.hr  

Asfaltiranje ulice Deanovečko brdo
Radovi na presvlačenju asfaltom ulice Deanovečko brdo u naselju Graberje Ivanićko započinju u srijedu 9. kolovoza i trajat će tri dana. Za vrijeme trajanja radova u srijedu, četvrtak i petak ulica će od 7 do 18 sati biti zatvorena za sav promet u punoj širini kolnika.

Prijave za sajam povodom Dana Općine Križ
Općina Križ i ove godine povodom Dana Općine za posljednji vikend u kolovozu organizira Sajam obrta, rukotvorina i OPG-a. Pošto je broj izlagača ograničen, pozivaju zainteresirane da ispunjenu prijavnicu za Sajam obrta i rukotvorina pošalju do zaključno 18.kolovoza. Za dodatna pitanja mogu nazvati na broj 01/ 2831 510.

Obiteljska biciklijada u Općini Križ
Općina Križ u suradnji s Biciklističkim klubom Ivanić i Gradskim društvom Crvenog križa Ivanić-Grad za nedjelju 27.kolovoza organizira prvu Obiteljsku biciklijadu Križ 2017. Start je na glavnom trgu u Križu u 10 sati, a vozi se kroz Širinec u Johovec i natrag u Križ, ukupno 10 kilometara. Povratak u centar Križa se planira oko 11,30 sati, gdje će biti podjela nagrada i druženje za sudionike. Dodjeljuju se tri nagrade, za obitelj s najviše sudionika u biciklijadi, najstarijeg sudionika (ženskog i muškog) te najmlađeg sudionika (ženskog i muškog).
Prijave za sudjelovanje se primaju do 27. kolovoza na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a informacije se mogu dobiti na 091 2824 511, te na startu na info pultu u parku na Trgu Sv. Križa od 8 do 9 i 30 sati.

Rukomet
Hrvatska rukometna ženska juniorska reprezentacija do 19 godina je u zadnjoj utakmici na Europskom prvenstvu u Celju pobijedila ekipu Portugala 32:22 i time osvojila 13. mjesto.

Izabranice Ivana Jerkovića je do pobjede vodila igračica Ivanića Katarina Mrazović s devet postignutih golova, zajedno s Tenom Japundža koja je dala osam.

O nama

Obiteljski radio Ivanić od osnutka 23.10.1970.godine emitira raznovrsan program namijenjen svim uzrastima i strukturama.Biti na usluzi svojim slušateljima, kao informativni servis građanima pružiti sve informacije koje bi im mogle zatrebati, te omogućiti slobodan pristup eteru - temelj je poslovne i programske politike. Bogat informativni program govori o lokalnim, te o temama i problemima od šireg značaja, koje tangiraju lokalno stanovništvo, nastojeći biti veza između malog, običnog čovjeka i neizbježne birokracije.

Opširnije

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić