Ivanić- Grad ugostio najbolje kadetske šahiste u županiji

Ovoga vikenda u Ivanić- Gradu je u restoranu Ivanićanka u organizaciji Šahovskog kluba Ivanić i Šahovskog saveza Zagrebačke županije održano pojedinačno prvenstvo županije za kadete i kadetkinje.

Prvenstvo županije bodovano je za nacionalnu rejting listu, a u 8 kategorija nastupilo je 57 djevojčica i dječaka dok su domaćini nastupili sa sedam svojih članova, no nažalost bez osvojenih medalja.
U konkurenciji do 9 godina Marko Gašparović osvojio je 2 boda, Tin Vodopija jedan, a najmlađi Lucas Nikolić ostao je bez bodova.

U uzrastu do 9 godina, Toma Gašparović je s 3 boda završio na 9. mjestu od 16 sudionika, dok je Noa Batinić zauzeo 13. mjesto s 2,5 boda.

U najstarijoj konkurenciji do 15 godina Matteo Golubić je kod kadeta završio na 6. mjestu s 3 osvojena boda, dok je Petra Batinić kod kadetkinja u tri susreta ostala bez bodova.

Organizaciju prvenstva, kvalitetu prikazanog šaha posebno su pohvalili predsjednik županijskog saveza Igor Ševo i glavni sudac prvenstva Rober Kupek.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić