Izabrani najbolji sportaši Grada Ivanić- Grada i Općine Križ

U Sportskoj dvorani Žeravinec u organizaciji Gradske zajednice sportskih udruga jučer su svečano proglašeni najbolji sportaši i sportašice Grada Ivanić- Grada za 2019. godinu.

Nagrade najboljima podijelili su predsjednik Gradske zajednice sportskih udruga Darko Kljak i zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj, dok su se za zabavni dio programa pobrinule mlade članice Tvornice smijeha i Plesne udruge Magi.

Za najbolju sportašicu Grada u prošloj godini proglašena je Tina Barišić, igračica Ženskog rukometnog kluba Ivanić i srebrna članica ženske rukometne ekipe na državnom prvenstvu u Poreču.
Najbolji sportaš je Lovro Malec, istaknuti član seniorske ekipe MRK Ivanić i srebrni s juniorskog Svjetskog prvenstva.

Najbolji trener je Željko Duh, zbog predanosti radu s mladim nadama streljaštva u disciplini zračne puške i samostrela, te rezultatima njegovih strijelaca na Svjetskom prvenstvu i završnici Svjetskog kupa.
Za najbolji klub godine proglašena je Škola nogometa mladeži nogometnog kluba Naftaš Ivanić, koji je prošle godine sa ženskom ekipom proširio obujam rada na 13 momčadi, te proslavio 100 godina postojanja.

Posebno priznanje dobio je Biciklistički klub Ivanić za 50 godina neprekidnog rada.

Najbolja ženska ekipa su seniorke Ženskog rukometnog kluba Ivanić, a najbolja muška ekipa seniori Muškog rukometnog kluba Ivanić.

U kategoriji mlađe mladeži nagrade su dobili Barbara Bunjevac i Patrik Presečan iz Kickboxing kluba Ivanić.

Kod starije mladeži u kolektivnim sportovima za naj sportaše proglašeni su rukometašica Tena Boštjančić i nogometaš Juraj Starčić, dok su nagrade u individualnim sportovima dobili karatistica Ema Zetica i Petar Blagec, streljaštvo.

Kao i svake godine proglašeni su i najbolji sportaši srednje i četiri osnovne škole s područja Grada Ivanić- Grada dok su za sportske nade redom proglašeni Marija Lovrić, Lorena Kolaković, Grigor Jelaković, Lana Gregčević, Marko Rošin, Fabijan Lisak, Jan Tomeš, Paula Njegovec, Teo Crnogaj, Tina Petrović, Borna Grmuša, Marko Jezeran i Vanessa Hršak.

Dobitnici plaketa za dugogodišnji sportski rad su Marina Glog i Dora Krnjević Dokuzović – brončana, Andreja Brebrić, Dejan Čičak i Tomislav Magić – srebrne, dok je zlatnu plaketu primio Krešimir Golubić.

........................
Jučer su u općinskoj vijećnici svečano proglašeni i najbolji sportaši i sportašice Općine Križ u 2019. godini.
Priznanja su dodijeljena sportašima i sportašicama u kategorijama školskog uzrasta, mlađoj i starijoj mladeži, sportskim nadama, seniorima, ekipama, klubovima za doprinos u promicanju i razvoju sporta kao i istaknutim sportskim djelatnicima.

Nagrade i priznanja su uz načelnika Marka Magdića, dobitnicima uručili predsjednica i tajnik Zajednice športskih udruga Općine Križ Tina Matanić i Sandrino Rac.

Najbolji sportaši Osnovne škole Milke Trnine u prošloj godini su Lana Turčinović i Gabrijel Opačak.
U kategoriji mlađe mladeži, nagradu su dobili članovi Karate kluba KIK Matej Gorić i Maja Paula Kuntić.
Među starijom mladeži najuspješniji su bili zlatni junior u rukometu na pijesku Ivan Rukljač i članica Ženskog rukometnog kluba Trnina Helena Petreković.

Za sportske nade proglašeni su Meri Mužević, kadetkinja ribolovne udruge Šaran Križ i limač Milke Trnine iz Vezišća Ivor Kosak.
U kategoriji odraslih, odnosno seniora i seniorki nagrade su primili karate reprezentativac i viceprvak Hrvatske KIK-ovac Luka Koščević i standardna prvotimka ŽRK Trnine Lucija Jagodić.
Plaketu za trenera godine primio je Đani Andrašec, uspješni voditelj mlađih ekipa Športsko ribolovne udruge Šaran Križ.
Za najuspješnije ekipe proglašene su rukometašice Osnovne škole Milke Trnine, ekipa 2006. godište ŽRK Trnine, te seniori Nogometnog kluba Milka Trnina iz Vezišća.

Najboljim sportskim klubom u 2019. godini zasluženo je za uspjehe na županijskoj razini, organiziranje brojnih događaja, te gospodarenje vodama, proglašena Športsko ribolovna udruga Šaran.

Za 10 godina rada priznanje je u kategoriji sportskih djelatnika primio Goran Špoljarić iz Rukometnog kluba Sloga, za 20 godina rukometašica i trenerica Kristina Lieberth, te za 30 godina rada, dugogodišnji nogometni djelatnik Ivica Mihelja.

Posebna priznanja primili su ŽRK Trnina za 20, Stolnoteniski klub Sloga Novoselec za 50, Rukometni klub Sloga za 65, te Nogometni klub Sloga Križ za 90 godina djelovanja.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić