Predstavljen projekt Ravnopravnost žena u rukometu

Prošlog je tjedna u Dugom Selu predstavljen projekt u sklopu ERASMUS+ Sport programa pod nazivom „Ravnopravnost žena u rukometu“.

Cilj projekta je razmjena iskustva u cilju poboljšanja ženskog rukometa, a usmjeren je na rukometašice, trenerice, ženske klubove, sutkinje, te žene na rukovodećim pozicijama u klubovima i savezima.

Vrijeme provedbe je 18 mjeseci zaključno s 30. lipnjem iduće godine, a ukupna vrijednost je 49.800 eura.
Nositelj projekta je Rukometni savez Zagrebačke županije dok su partneri Ženski rukometni klub Kozarmisleny iz Mađarske i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta iz Beograda.

U sklopu projekta bit će provedeno istraživanje o položaju žena u rukometnim klubovima i savezima, te održane tri radionice, po jedna u Mađarskoj, Srbiji i završna u Hrvatskoj.

Na kraju će biti izrađena brošura u kojoj će biti objedinjeni rezultati istraživanja, primjeri dobre prakse, te zaključci sa svih radionica u svrhu postavljanja temelja za proširenje projekta na europsku razinu.

Projekt Ravnopravnost žena u rukometu predstavili su voditeljica projekta, dopredsjednica županijskog rukometnog saveza Daniela Horvat, voditelji projektnog tima iz Mađarske i Srbije Tamaš Kovač i Zoran Valdevit.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić