Studentska kantina u Ivanić- Gradu počela s radom

Gradonačelnik Grada Ivanić- Grada Javor Bojan Leš i dekan Visoke škole Mile Marinčić jučer su obišli prostore kantine novootvorene studentske menze u Učeničkom domu Ivanić-Grad.

Obroke koje studenti fizioterapije Visoke škole Ivanić- Grad, ali i studenti sa svih ostalih fakulteta od ovoga tjedna mogu kupovati po sniženim cijenama, isprobali su i zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj, predsjednik gradskog vijeća Željko Pongrac i ravnatelj Učeničkog doma Drago Šilić.

Studenti će na izbor imati tri obroka od kojih je jedan vegtarijanski, a sve po prosječnoj cijeni od svega sedam kuna.
Podsjetimo, Visoka škola je u suradnji s Gradom podnijela Ministarstvu znanosti i obrazovanja zahtjev za potrebom subvencionirane prehrane za studente na temelju čega je Ministarstvo raspisalo natječaj za ugostiteljske objekte.
Kao jedini prijavitelj, a ujedno i jedini objekt koji je na području Grada mogao ispuniti uvjete, odabran je Učenički dom Ivanić-Grad.

Nakon posjeta i pozitivnog mišljenja Nacionalnog povjerenstva potpisano je odobrenje kojim je Učenički dom priključen informatičkom portalu Hrčak srce na platnu mrežu, čime je ispunjen i zadnji tehnički uvjet koji studentima omogućuje plaćanje iksicom i korištenje studentske menze.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić