Otkazani svi sportski događaji

Sukladno preporuci Središnjeg državnog ureda za šport o odgodi svih međunarodnih i nacionalnih sportskih natjecanja svih razina, a imajući u vidu preporuke stožera za civilnu zaštitu, sportski savezi donijeli su odluku o prekidu svih natjecanja u Hrvatskoj – muških, ženskih, međužupanijskih i županijskih liga, Hrvatskog kupa, odnosno svih utakmica mladeži, seniora i veterana do srijede 01. travnja ove godine.

Središnji državni ured za šport preporučuje svim nacionalnim savezima i krovnim udruženjima planirati rezervne termine za odigravanje natjecanja, odnosno planirati scenarije kraće sezone ili manjeg broja susreta.

Otkazana su i sva predviđena sportska okupljanja, zbog čega se osmi po redu međunarodni memorijalni turnir u mini rukometu Antonio Matijević najavljen ove nedjelje u Sportskoj dvorani Žeravinec također neće održati.

Zatvaraju se dvorane kod srednje škole, Žeravinec i Posavski Bregi, te se svi treninzi klubova prekidaju do prestanka zabrane.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić