Rad vrtića Otoka Ivanića od ponedjeljka 16. ožujka

Povodom objave premijera Andreja Plenkovića da će osnovne i srednje škole te fakulteti prestati s radom na dva tjedna, počevši od ponedjeljka 16.ožujka, a da će vezano uz rad dječjih vrtića odluku donijeti jedinice lokalne samouprave, gradonačelnici i načelnici s područja otoka Ivanića donijeli su sljedeće odluke:

Gradonačelnik Grada Ivanić-Grada donio je odluku o privremenom zatvaranju Dječjeg vrtića Ivanić-Grad u razdoblju od 16. do 27. ožujka.
Na području Grada privremeno će biti zatvoreni objekti u Graberju Ivanićkom, Posavskim Bregima, naseljima Poljana i Žeravinec, te objekt u Parku hrvatskih branitelja.

Mole se građani koji imaju mogućnost neka osiguraju privremenu skrb za djecu u privatnom aranžmanu, a za roditelje koji to nisu u mogućnosti osigurat će se u razdoblju od 16. do 27. ožujka dežurstvo u objektu LIVADA na Žeravnicu u redovno propisano radno vrijeme Dječjeg vrtića Ivanić-Grad.

Dječji vrtić Roda također obavještava roditelje da vrtić od ponedjeljka neće raditi, ali u dogovoru s gradonačelnikom i ravnateljicom, da mogu odvesti dijete u Dječji vrtić Livada Ivanić-Grad u dežurstvo.

Dječji vrtić Proljeće iz Kloštra Ivanića, obavještava roditelje da će od ponedjeljka 16. ožujka organizirati dežurstva i prijem djece po potrebi. Apeliraju na roditelje da ako mogu organizirati čuvanje djece, da ih ne dovode u vrtić.

Vezano uz rad Dječjeg vrtića Križ i Novoselec, Općina Križ obavještava da će Dječji vrtić Križ u ponedjeljak, 16. ožujka i nadalje, raditi u oba objekta, dakle u Križu i u Novoselcu, punim kapacitetom, što znači da svi roditelji mogu dovesti svoju djecu u vrtić, ako nemaju drugog izbora.

Svaka drugačija odluka bit će pravovremeno javno objavljena.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić