Izbor iz današnjih vijesti

Izmještanje strujnih stupova u Šumećanima

Grad Ivanić-Grad je naručio izmještanje i postavljanje novih strujnih stupova u Šumećanima. Radovi se izvode kako bi se omogućio nastavak radova na izgradnji nogostupa do društvenog doma.

Rezultati 3. male akcije DDK

U 3. maloj akciji darivanja krvi, provedenoj jučer u Ivanić-Gradu, krv je darovalo 37 osoba, za 8 manje od plana. Akciji je pristupilo 49 osoba, ali ih je čak 12 odbijeno iz zdravstvenih razloga. Prvi put krv je darovala Ana Marija Pavlić iz Križa.  
Prema kalendaru Gradskog društva Crenog križa Ivanić-Grad  slijedeća redovna akcija darivanja krvi će biti će u rujnu.

Izvješće PP Ivanić-Grad

Djelatnici Policijske postaje Ivanić-Grad su u posljednja 24 sata imali devet intervencija.
U prometnoj nesreći, sudaru osobnog i teretnog vozila u Cagincu, jedan sudionik je zadobilo lake tjelesne povrede.
Službenici PP Ivanić-Grad su zbog nasilja u obitelji  protiv jedne punoljetne osobe podnijeli Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu u Velikoj Gorici, Stalnoj službi u Ivanić-Gradu.
PP Ivanić-Grad je zaprimila prijavu osobe zbog kaznenog djela prijetnje, te njeni policijski službenici provode kriminalističko istraživanje vezano uz tu kaznenu prijavu.

Prvo općinsko natjecanje u spravljanju kotlovine

U okviru obilježavanja dana Općine Križ organizatori za nedjelju 27. kolovoza pripremaju prvo općinsko natjecanje u spravljanju kotlovine, koje će se održati u parku u Križu. Početak je u 9 sati, a proglašenje najboljih u 11 sati, kad će se kotlovina moći degustirati uz dobrovoljni prilog u korist  Župnoga Caritasa Križ. Doniranim novcem Caritas će kupiti školski pribor za djecu u socijalnoj potrebi.
Za natjecanje u spravljanju kotlovine prijavljeno je 17 ekipa, i to 16 ekipa mjesnih odbora s područja Općine Križ te ekipa kriškoga ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH.  

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić