Kako dobiti propusnicu

U ponoć je na snagu stupila Odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, što znači da građani više ne smiju putovati iz grada u grad, osim u slučaju neophodnih poslova.

Eventualne migracije dopuštene su uz propusnicu koju, ovisno o potrebi, građanima može izdati poslodavac, izabrani liječnik obiteljske medicine ili lokalni stožer civilne zaštite.

Lokalni stožer civilne zaštite građanima izdaje propusnicu u slučaju vitalnih obiteljskih razloga, tj. pružanja skrbi djeci i starijim osobama, te u slučaju kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Građani Grada Ivanić Grada obrazloženi zahtjev podnose isključivo putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., zatim temeljem pisanog zahtjeva koji mogu predati u sandučić pošte na stražnjem ulazu u prostorije gradske uprave Grada Ivanić-Grada, Park hrvatskih branitelja 1, a u iznimnim slučajevima na tel. broj: 099/2831-372.

Propusnice se izdaju na prozoru gradske uprave grada Ivanić-Grada na glavnom ulazu od 9 do 10 sati i od 14 do 15 sati. Stožer civilne zaštite Općine Križ, propusnice iz svoje nadležnosti će izdavati od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 12 sati u Općini Križ, na Trgu svetog Križa 5, uz predočenje isprave o mjestu prebivališta ili stalnog boravka i uz provjeru u policiji ima li osoba koja traži propusnicu za napuštanje prebivališta mjeru samoizolacije ili karantene. Zahtjev za izdavanje propusnice može se podnijeti i elektroničkim putem, na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Stožer civilne zaštite Općine Kloštar Ivanić građanima će propusnice izdavati svakog dana od 7 do 17 sati u Pučkom domu u prostorijama Stožera, a zahtjev za izdavanje mogu uputiti i putem elektroničke adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić