Prikupljeno 177 doza krvi

Danas je završila 1. velika akcija darivanja krvi na području otoka Ivanića u organizaciji Gradskog i općinskih društava Crvenog križa tijekom koje je sakupljeno 177 doza krvi, što je 78 manje od plana.

Na području Općine Križ prikupljene su 42 doze krvi – 25 u Križu i 17 u Novoselcu, u Kloštru Ivaniću krv je dalo 34-ero darivatelja, u Ivanić Gradu prikupljena je 101 doza, dok je u Graberju Ivaničkom akcija bila otkazana zbog nemogućnosti korištenja prostora.

Prvi put krv su darivali Nikola Špek i Marko Pejić iz Kloštra Ivanića, Monika Vulama, Saša Adamović i Zoran Ščukanec iz Ivanić Grada, te Antonija Zagorščak iz Bednje.

Iz Gradskog društva Crvenog križa Ivanić Grad zahvaljuju svim darivateljima koji su se odazvali akciji, budući su zalihe krvi u Hrvatskoj na rezervi i svaka doza je dragocjena. Podsjećaju da svi koji žele darivati krv nevezano uz organizirane akcije, mogu to učiniti svakog dana u Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu u Zagrebu na adresi Petrova 3.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić