Propusnica i za putovanja između Ivanić- Grada, Kloštra Ivanića i Križa

Zbog brojnih upita građana lokalnim stožerima civilne zaštite trebaju li imati propusnice za odlazak u susjednu općinu ili u susjedni grad radi kupovine ili pružanja pomoći članovima obitelji, iz lokalnih stožera civilne zaštite poručuju: DA, TREBATE IMATI PROPUSNICU.

Dakle, iz stožera civilne zaštite Grada Ivanić-Grada i općina Križ i Kloštar Ivanić vam poručuju, da za odlazak u kupovinu ili pružanje pomoći članovima obitelji u susjednoj općini ili susjednom gradu TREBATE TRAŽITI PROPUSNICU stožera civilne zaštite svoje općine ili grada.

Iz Stožera civilne zaštite Općine Kloštar Ivanić posebno upozoravaju građane da je dezinfekcijsko sredstvo koje su u plastičnim rezervoarima razmjestili uz društvene domove u mjesnim odborima na području Općine Kloštar Ivanić namijenjeno isključivo za dezinfekciju podova.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić