Odluka o iznimno dopuštenom radu zatvorenih objekata u sastavu tržnica

Sinoć je službeno objavljena odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o iznimnom dopuštenju rada uz pridržavanje posebnih uvjeta za određene vrste tržnica i objekata na tržnicama za vrijeme epidemije COVID-19, s primjenom od danas.
Ovom Odlukom se, pod uvjetom strogog pridržavanja mjera socijalnog distanciranja, dopušta rad prodavaonica u čvrstim objektima i kioska u sastavu tržnica, u kojima se prodaju hrana, higijenski artikli, lijekovi, veterinarsko-medicinski proizvodi, poljoprivredni lijekovi i hrana za životinje.

U skladu s tom novom odlukom nacionalnog stožera civilne zaštite Stožer civilne zaštite Grada Ivanić-Grada je od danas dozvolio rad prodavaonicama i kioscima na tržnici Maznica u Ivanić-Gradu, koji obavljaju prodaju dozvoljenih roba.

Prodaju na klupama ne dozvoljava državni stožer civilne zaštite.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić