Korisne informacije za stanovnike Zagrebačke županije

S internetske stranice Zagrebačke županije prenosimo dio korisnih informacija, a za ostale i najnovije pogledajte na www.zagrebacka-zupanija.hr

1. U slučaju simptoma ili sumnje na zarazu koronavirusom
- TELEFONSKI NAZOVITE prvo svog liječnika opće prakse ili dežurne liječnike i obavijestite ih o svojim simptomima.
Dom zdravlja Zagrebačke županije osigurao je izdvojene lokacije za preglede osoba koje imaju sumnju na infekciju COVID-19 u prostorijama Doma zdravlja, u razdoblju od 0-24 sata:
AMBULANTE CORONA ZŽ
2. POZIVI PREMA HITNOJ - Obavještavaju se stanovnici Zagrebačke županije da zbog velike preopterećenosti broja 112:
A) Ukoliko zovete hitnu pomoć s FIKSNOG telefona nazovite 01 6223 045 ili 194
B) Ukoliko zovete hitnu pomoć s MOBILNOG telefona nazovite 01 6223 045.

3. IZDAVANJE PROPUSNICA - Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije NE IZDAJE PROPUSNICE, izdaju ih poslodavci ili lokalni stožeri (gradski/općinski).

4. Društvo Crvenog križa Zagrebačke županije otvorilo je telefon za pružanje psihosocijalne podrške osobama koje se nalaze u samoizolaciji ili karanteni na području Zagrebačke županije. Nazovite 099 470 2460

5. OBAVIJEST ZA STARIJE I POTREBITE - Društvo Crvenog križa Zagrebačke županije obavještava sve osobe starije životne dobi i one koje trebaju pomoć s područja Zagrebačke županije da im se jave vezano za dostavu prehrambenih namirnica i lijekova.

6. Obavještavamo veće prijevozničke tvrtke koje imaju mogućnosti i uvjete osigurati karantenu za vozače u svojim prostorima da obavijest o tome trebaju poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te na znanje na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

7. VAŽNA OBAVIJEST – Molimo sve poduzetnike, obrtnike i ostale zainteresirane osobe koje imaju dodatnih pitanja oko provedbe Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja koju je donio Stožer civilne zaštite RH da svoj upit pošalju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije NE TUMAČI spomenutu Odluku, ali ćemo u najkraćem roku pokušati doći do svih relevantnih podataka i odgovoriti na sve upite.

8. Stožer civilne zaštite RH provodi operativne aktivnosti za području Zagrebačke županije prema uputama Stožera civilne zaštite RH. Za sve informacije operativne prirode molim da se e-mail šalje na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

9. OBAVIJEST STRANKAMA - Radi prevencije širenja korona virusa molimo sve građane da do daljnjeg svu potrebnu komunikaciju sa Zagrebačkom županijom na lokacijama u Zagrebu i ispostavama obavljaju putem emaila, telefonski ili poštom.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić