Ambulanta u Križu radi

Obiteljski radio Ivanić je dobio informaciju od voditeljice Ispostave DZ Zagrebačke županije u Ivanić-Gradu dr. Snježane Prgeše, da ambulante obiteljske medicine i pedijatrije te ginekološka ambulanta u Ivanić-Gradu rade po ustaljenom rasporedu, jedino najprije treba telefonom kontaktirati liječnika, a tek potom, ako je neophodno, doći u ambulantu.

U ambulanti u Križu rade dva dežurna tima: jedan prije podne, drugi poslije podne, i odrađuju po dvije ambulante te se ne mogu uvijek odmah javiti na telefonske pozive, pa pacijenti trebaju biti strpljivi.

Promjena je u radu zubne ambulante u DZ u Ivanić-Gradu, koja prima samo hitne pacijente u prizemlju glavne zgrade tijekom cijelog dan. Radi jedan tim prije podne, a drugi poslije podne, za sve pacijente s područja Otoka Ivanića.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić