Zagrebačka županija ima 90 oboljelih

Prema podacima županijskog Zavoda za javno zdravstvo na području Zagrebačke županije je do danas u 11:00 sati evidentirano 90 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, to su 4 oboljele osobe više. Do sada je izliječeno 8 osoba, a jedna je preminula.

Na području Grada Ivanić-Grada i općina Križ i Kloštar Ivanić nema novo-oboljelih, a od ranije ih je 6.

Na području ZŽ najviše je oboljelih na području grada Velike Gorice: 28; zatom slijedi područje Zaprešića s 19, a područje grada Svete Nedelje je imalo 15 oboljelih, od kojih je 7 ozdravilo. Slijedi područje Dugog Sela sa 14 oboljelih i 1 osobom koja je ozdravila. Na području Ispostave HZJZ Ivanić-Grad je 6 oboljelih, na područjima Samobora i Sv. Ivana Zeline po 3, a na područjima Jastrebarskog i Vrbovca po jedna oboljela osoba.

tablica4

 Podsjećamo i da su na području Zagrebačke županije osposobljenje 3 COVID-19 ambulante za uzimanje briseva za testove na koronavirus. U Ispostavi Samobor brisevi se uzimaju od ponedjeljak 30. ožujka, u Ispostavi Velika Gorica od 3. travnja, a od sutra, ponedjeljka 6. travnja s radom kreće i Ispostava Ivanić-Grad. Napominjemo kako se brisevi u spomenutim izdvojenim ambulantama uzimaju ISKLJUČIVO NA NALOG LIJEČNIKA OBITELJSKE MEDICINE, a za osobe s područja koja ta ispostava pokriva. Također naglašavamo kako će svaka osoba dobit KONKRETAN TERMIN kada treba doći u ambulantu kako bi se uzeo bris.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić