Ribolov u doba korone

Stožer civilne zaštite Grada Ivanić-Grada je odobrio otvaranje rekreativnog ribolova za članove Udruge sportskih ribolovaca Lonja na Bajerima u Ivanić– Gradu.

Gradski stožer civilne zaštite propisao je uvjete za sportski ribolov u vrijeme korone, pa odgovorne osobe UŠR Lonja moraju dostaviti Stožeru popis članova koji su platili godišnju članarinu i ribolovnu dozvolu za 2020. godinu, te svaki dan do 11 sati popis ribiča koji će tog dana biti u ribolovu.

U isto vrijeme na Bajerima može biti najviše 20 ribiča, među njima mora biti razmak najmanje 15 metara, a osobe kojima je izrečena mjera samoizolacije i karantene ne smiju dolaziti. Jedan ribolovac može koristiti samo jedno ribolovno mjesto, a svaki mora imati svoju dodatnu opremu, pošto je zabranjeno svako druženje, konzumiranje alkohola, te pripremanje hrane vani ili u objektu udruge.

Rekreativni ribolov može se obavljati isključivo pojedinačno i na vlastitu odgovornost, u skladu sa svim dosadašnjim odredbama i pravilima Statuta, Gospodarske osnove i odluka Upravnog odbora udruge.

Svaki ribolovac osobno je odgovoran za poštivanje svih važećih mjera Stožera CZ RH i Stožera CZ Grada Ivanić-Grada.

Kontrolu će provoditi policijski službenici Policijske postaje Ivanić-Grad, komunalni redar i Stožer civilne zaštite Grada Ivanić-Grada.

U slučaju nepoštivanja mjera, Stožer će ukinuti dozvolu za rekreativni ribolov.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić