Općina Križ prijavila projekte na natječaje Zagrebačke županije

Općina Križ je u protekla 2 mjeseca prijavila nekoliko projekata na natječaje Zagrebačke županije, doznajemo od općinskog načelnika Marka Magdića.

Najveći dio projekata prijavljen je na natječaje Upravnog odjela za poljoprivredu i EU fondove. Na Javni poziv za dodjelu sredstava programima i projektima za uređenje infrastrukture ruralnih prostora Općina Križ prijavila je 3 projekta - projekt ugradnje industrijskih garažnih vrata na spremište DVD-a Križ u vrijednosti 70 000 kuna, zatim projekt uređenja vatrogasnog spremišta DVD-a Obedišće vrijednosti 88 000 kuna i projekt izgradnje vatrogasnog spremišta u Širincu vrijednosti 500.000 kuna. Uz projekte izgradnje, Općina Križ se ponovno prijavila i za projekt mikročipiranja pasa.

Na natječaje Upravnog odjela za promet i komunalnu infrastrukturu prijavljena su 2 projekta – uređenje Staklene ulice u Bunjanima 3. faza u vrijednosti oko 600.000 kuna i uređenje ceste Novoselec – Konšćani vrijednosti 628.000 kuna.

Općina je prijavila i sufinanciranje turističkih manifestacija Lidl Cross Hill Run i sportski dan Općine, no sredstva neće biti odobrena budući da će Zagrebačka županija sredstva predviđena za turizam u ovoj godini preusmjeriti za gospodarstvo.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić