S radom krenulo Reciklažno dvorište Tarno

Direktorica Ivakopa Sanja Radošević i zamjenik gradonačelnika Grada Ivanić- Grada Tomislav Cuvaj ovoga su tjedna svečano otvorili reciklažno dvorište Tarno.

Projekt vrijedan 1,4 milijuna kuna , sufinancira je Europska unija iz Kohezijskog fonda u iznosu od 85%, sukladno Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava potpisanog s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Cilj projekta je povećanje količina odvojeno prikupljenog komunalnog otpada i smanjenje količine otpada koji se odlaže na odlagališta.

U prvoj punoj kalendarskoj godini, reciklažno dvorište moći će primiti 60 tona odvojeno prikupljenog otpada.
Građani od ovoga utorka bez naknade, uz predočenje mjesečnog računa za odvoz smeća, otpad mogu dovesti u reciklažno dvorište Tarno radnim danom od 7.00 do 18.00 sati, a subotom od 07.00 do 15.00 sati.

Iznos od 15% građenja i opremanja Reciklažnog dvorište Tarno osigurao je Grad Ivanić- Grad, a zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj izrazio je zadovoljstvo radom tvrtke Ivakop i novim korakom naprijed u održivom razvoju grada.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić