Izbor iz današnjih vijesti

Završnica akcija Volim Ivanić 2017.

Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada organizira za četvrtak 24. kolovoza svečanu završnicu akcija „Volim Ivanić 2017.“ – „Cvjetni Otok Ivanić“ i „Čovjek, ključ uspjeha” u maloj dvorani Doma kulture s početkom u 19  sati.

Tom prigodom će biti uručena priznanja najuspješnijima po kategorijama, uz prezentaciju fotografija okućnica i glazbeni program u kojem će nastupiti Jelena Mesarić.

Izbor logotipa za Visoku školu Ivanić-Grad
Još danas možete kroz anketu objavljenu na web stranici Grada Ivanić-Grada ocijeniti tri ponuđena idejna rješenja za logotip Visoke škole u Ivanić-Gradu, koja je najboljima ocijenilo stručno povjerenstvo među prijedlozima pristiglim na gradski natječaj iz mjeseca travnja. Ocjene sudionika ankete će se uzeti u obzir prilikom konačnog izbora logotipa Visoke škole Ivanić-Grad.

Najava događanja u Kloštru Ivaniću

Općina Kloštar Ivanić planira u mjesecu rujnu nekoliko manifestacija, doznajemo od načelnika Željka Filipovića.
Peta Gulašijada u organizaciji kloštranskih branitelja će biti 2. rujna u  dvorištu Pučkoga doma, a hodočašće hrvatskih branitelja na blagdan Male Gospe 8. rujna u kloštranskom Marijanskom svetištu.
15. državna i 20. županijska izložba izvornih pasmina konja,  hrvatskog posavca i hladnokrvnjaka će biti 16. rujna u Sportskom parku u Kloštru Ivaniću, a uz nju tradicionalno folklorni susret KUD-ova Kloštranski škrilak i sportski sadržaji, te izložba Udruge «Prijatelji  Kloštra» u Pučkom domu. Ove godine će to biti izložba «I naši stari su bili mali». Planirano je da uzvanici i gosti konjogojske izložbe najprije razgledaju izložbu, a potom se kočijama prevezu u Sportski Park na otvorenje izložbe konja.

Rukometno kadetsko EP i SP

Hrvatska rukometna ženska kadetska reprezentacija je u  posljednjoj utakmici grupe u okviru razigravanja od 9. do 16. mjesta izgubila od Nizozemske 32:30, pa će nastaviti igrati za plasman od 13. do 16. mjesta. Ponovo je Hrvatska veći dio utakmice imala pod kontrolom, ali padom koncentracije u posljednjih osam minuta su izgubile šansu za prvu pobjedu na Europskom prvenstvu. Najbolja u redovima Hrvatske bila je igračica Ivanića Ana Malec sa osam pogodaka, a Tina Barišić je postigla 4.  
Ženska kadetska reprezentacija se sada okreće razigravanju za plasman od 13. do 16. mjesta. Prvi susret na rasporedu je u petak, 18. kolovoza, u 15 sati, a protivnice će znati po završetku razigravanja u drugoj skupini.
Hrvatska muška kadetska reprezentacija je u osmini finala Svjetskog prvenstva u Gruziji pobijedila Sloveniju 29:25 i time izborili četvrtfinale Svjetskog prvenstva. U četvrtfinalu igra danas protiv Švedske.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić