Dinamo Zagreb u Ivanić- Gradu do naslova prvaka Hrvatske

U Ivanić- Gradu je prošloga vikenda održana završnica Prvenstva Hrvatske u mininogometu.

U reprizi prošlogodišnjeg finala, ekipa Dinama Zagreb uzvratila je za poraz i svladala momčad Art Metali Junajted iz Varaždina preokrenuvši 2:0 zaostatak iz prvog poluvremena u 5:2 pobjedu čime su zasluženo postali novi prvaci Hrvatske.

Najbolji strijelac završnice je Luka Gorše iz Dinama, za najboljeg golmana proglašen je Marko Habazin, također iz Dinama, dok je najbolji igrač Nikola Golenja iz Art Metali Junajteda.

Nastupilo je ukupno 12 ekipa iz čitave Hrvatske, a od domaćih ekipa, najdalje su došli momčadi MRK Ivanića i Hotela Sport koji su u četvrtfinalu izbačeni od kasnijih finalista.

Četiri najbolje plasirana kluba izborila su nastup na klupskom EURO CUP-u koji bi trebao biti održan u Italiji od 2. do 6. rujna.
Igrači su se, osim za kontinentalno natjecanje borili i za poziv aktualnog izobrnika hrvatske reprezentacije Dalibora Leskovara, inače trenera Art Metali Junajteda.

Ove godine odigran je i trokut turnir u ženskoj konkurenciji. Najbolje su bile igračice Ženskog mininogometnog kluba Victory iz Poljane Lekeničke, ispred Športskog nogometnog kluba Frankopan Galdovo, te domaćina Naftaš Ivanića.

Pehare i nagrade najboljima podijelio je predsjednik hrvatskog mininogometnog saveza Bruno Alpeza.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić