Otkazan 50. Memorijal Stjepana Grgca

Na jučer održanoj sjednici Upravnog odbora Biciklističkog kluba Ivanić donesena je odluka o otkazivanju cestovne biciklističke utrke 50. Memorijal Stjepan Grgac.

Razlog otkazivanja utrke koja je trebala biti ove nedjelje, 23. kolovoza je pogoršana epidemiološka situacija u Hrvatskoj koja je dovela do toga da je prijavljeno premalo vozača, posebno u kategoriji juniora, te je zbog toga jedino prihvatljivo rješenje bilo otkazati utrku.

U takvim okolnostima, održavanje utrke koja prolazi kroz tri županije i koju trebaju osigurati tri Policijske uprave i preko 80 redara pripadnika dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Ivanić-Grada, Križa, Popovače i Kutine nije bilo moguće organizirati na visokoj razini kao prethodnih godina kao što takav događaj i velika obljetnica to i zaslužuju.

Uzevši sve faktore u obzir, Memorijal Stjepan Grgac je opravdano otkazan, a iz Biciklističkog kluba Ivanić zahvaljuju na razumijevanju, posebno svim volonterima i sponzorima koji su i ove godine bili spremni podržati utrku.

50. memorijal u čast najvećeg hrvatskog bicikliste tako je odgođen za iduću godinu kada će Biciklistički klub Ivanić također proslaviti 50 godina rada i postojanja.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić