Gradonačelnik i župan obišli radove na osnovnoj i srednjoj školi

Gradonačelnik Grada Ivanić- Grada Javor Bojan Leš i župan Zagrebačke županije su danas prijepodne zajedno sa suradnicima obišli radove na energetskoj obnovi škole Stjepana Basaričeka i sportske dvorane Srednje škole Ivan Švear.
Ukupna vrijednost obnove osnovne škole na Žeravincu iznosi 15,3 milijuna kuna, od čega je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj izdvojila 4,8 milijuna, dok je Zagrebačka županija osigurala 10 i pol milijuna kuna. Obnova uključuje izmjenu krova, prozora, radijatora te postavljanje toplinske fasade.

Završetak radova očekuje se u srpnju 2021. godine, a njihovom izvedbom povećat će se energetska učinkovitost i smanjiti potrošnja energenata. Ravnateljica škole Vlatka Koletić je prilikom obilaska naglasila da je zadovoljna dinamikom radova, a župan Stjepan Kožić i gradonačelnik Javor Bojan Leš su izrazili zadovoljstvo još jednom uspješnom suradnjom.

Nakon obilaska Osnovne škole Stjepana Basaričeka, župan i gradonačelnik su obišli i 2,7 milijuna kuna vrijedne radove na obnovi sportske dvorane Srednje škole Ivan Švear. Radovi na dvorani bi trebali završiti do početka 2021. godine, a uključuju uređenje novog sportskog poda i tribine, te postavljanje nove instalacije za grijanje, čime bi, prema riječima ravnateljice Srednje škole Ivan Švear Ksenije Pavlović sportska dvorana bila u potpunosti obnovljena.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić