Četiri novozaražena na području Otoka Ivanića: 4 razreda u samoizolaciji

Na području Otoka Ivanić u posljednja dva dana evidentirana su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom – dva na području Općine Kloštar Ivanić i dva na području Grada Ivanić Grada.

Zbog izloženosti pozitivnoj osobi, mjera samoizolacije propisana je za 7.a i b, te 8.a i b razred Osnovne škole Stjepana Basaričeka iz Ivanić Grada. Učenici nastavu prate online, a roditelji i ostali kontakti ne trebaju u izolaciju.
Prema dosad dostupnim podacima, izolirani učenici nisu razvili simptome zaraze, a roditelji su od epidemiologa dobili detaljne upute i preporuke o mjerenju temperature i javljanju u Zavod za javno zdravstvo.

Što se tiče novih slučajeva zaraze na području Grada Ivanić Grada, kako doznajemo od epidemiologa, riječ je o jednoj mlađoj osobi s lakšim simptomima koja je zaražena kontaktom u Zagrebu, te o jednoj starijoj osobi kod koje epidemiološka anamneza zasad nije poznata i hospitalizirana je u KB Dubrava.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić