Dan branitelja Grada Ivanić- Grada i 4. Memorijal Vlade Tepeša

Grad Ivanić-Grad u suradnji s braniteljskim udrugama poziva građane da svojim prisustvom uveličaju obilježavanje Dana branitelja u subotu 3. listopada prije podne, i to:

– polaganje vijenca na spomenik poginulim braniteljima u gradskom parku u 11 sati,

– te glasni pucanj iz topa povijesne postrojbe Ivanić točno u podne.

Ivanićki ogranak Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata poziva suborce, sportaše i građane da uveličaju 4. Memorijal Vlade Tepeša u nedjelju 4. listopada ujutro, koji će ove godine zbog korone biti bez kuglanja.

Sudionici će se okupiti u 9 sati ispred ivanićke kuglane i u koloni poći na groblje Centar, te uz kratko prisjećanje na branitelja i kuglača Vladu Tepeša, molitvu i mirozov, položiti vijenac na njegovo posljednje počivalište.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić