Među najboljim učiteljima četvero s područja Otoka Ivanića

Povodom obilježavanja svjetskog dana učitelja, Ministarstvo znanosti i obrazovanja i ove je godine dodijelilo nagrade najboljim odgojno-obrazovnim djelatnicima. Povjerenstvo za nagrađivanje odabralo je 504 najuspješnijih u školskoj godini 2019./2020., a nagrađeni su novčanim iznosom od 10.000 kuna bruto.

Najbolji odgojno-obrazovni djelatnici odabirali se prema kriterijima izvrsnosti svojeg rada tijekom proteklih godinu dana, a kategorije su uključivale mentorstvo učenicima, predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, projekte, unaprjeđenje rada škole, rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja i slično.

S područja Otoka Ivanića, nagrađeni su učiteljica razredne nastave Nataša Svoboda Arnautov i učitelj matematike i fizike Ivica Gregurec iz OŠ Đure Deželića, učiteljica hrvatskog jezika Dalia Mirt iz OŠ Milke Trnine u Križu i profesorica matematike Sonja Banić iz Srednje škole Ivan Švear.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić