Koronavirus u MRK Ivanić: mjera samoizolacije za ekipu seniora

Kako smo doznali od člana uprave Muškog rukometnog kluba Ivanić danas rano ujutro je igrač prve momčadi dobio pozitivan test na Covid 19.

Slijedom toga, iz kluba su donijeli preventivnu odluku o prekidu svih aktivnosti, uključujući i treninge za nadolazeću utakmicu, dok su igrači i treneri samostalno odlučili smanjiti sve kontakte kako bi spriječili eventualno širenje koronavirusa.

Epidemiološka obrada je u tijeku a mjera samoizolacije je u međuvremenu propisana za trenera i prvu ekipu Ivanića koja je u subotu u prvenstvenom susretu gostovala u Čakovcu. Mjera samoizolacije za Muški rukometni klub Ivanić je na snazi do ponoći 24. listopada.

Zaraženi igrač ima blage simptome i dobro se osjeća, dok ostali igrači i članovi kluba nemaju simptome.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić