Tri sportske discipline: 7 državnih prvaka, 19 osvojenih medalja!

U subotu su članovi Kickboxing kluba Ivanić- Grad uspješno nastupili na Prvenstvu Hrvatske u Omišu.

Državni prvaci postali su redom Patrik Presečan u disciplini point fighting za mlađe kadete, Filip Fabijanić u kick lightu za juniore, Lina Radman u light contactu za starije kadetkinje, dok je Borna Grmuša dvostruki prvak Hrvatske u light contactu za starije kadete, te u kick lightu za juniore.

Vice prvaci Hrvatske postali su mlađa kadetkinja Tina Petrović u disciplini point fighting i starija kadetkinja Barbara Bunjevac (light contact) dok se brončana s Prvenstva Hrvatske vraća Leona Ravlić u point fightingu.

Izdvojimo i peto mjesto Magdalene Rošin u disciplini point fighting za mlađe kadetkinje.

Kickboxing klub Ivanić u ukupnom poretku je zauzeo visoko 3. mjesto od 48 klubova i 320 natjecatelja.

Zlatom se okitio i Kloštranac Ivan Bertić koji je kao član Zmaja iz Bedekovčine osvojio prvo mjesto u kategoriji seniora do 91 kilograma, disciplina low kick. Ivan je do zlata došao uvjerljivo svladavši Splićane Mateja Gojsalića prekidom u drugoj rundi, te s 3:0 europskog prvaka Tonija Čatipovića.

...................

Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera ovog vikenda je u organizaciji Hrvatskog karate saveza i karate saveza Primorsko Goranske županije u atletskoj dvorani Kantrida u Rijeci održano prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe uzraste.

U konkurenciji 500 boraca iz cijele Hrvatske karatisti Mladosti Ivanić- Grad osvojili su čak sedam državnih medalja.

Prvakinja Hrvatske u konkurenciji 2010. godišta postala je Dora Valentić. Srebrne medalje osvojili su Tina Oković (2009 g.), Jakov Kožar (2011 g.) i Leonard Golubić (2007 g.).

Kao trećeplasirani s prvenstva Hrvatske vratili su se Domagoj Jagar, Franko Valentić i Matej Suhina, svi u kategoriji 2008. godišta.

......................
Član Streljačkog kluba Ivanić Petar Blagec osvojio je naslov državnog prvaka u gađanju field samostrelom u dvorani na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kategorije održanom prošloga vikenda u Donjoj Stubici.

Nastupilo je 16 najboljih strijelaca u kategoriji juniora i kadeta, a Petar Blagec je u konkurenciji kadeta bio najbolji s 567 pogođenih krugova. 

streljaštvo

I u Match Playu (natjecanju na ispadanje), Petar je potvrdio dominaciju i pobjedama 6:0, 6:0 i 5:1 osvojio prvo mjesto.
U kategoriji juniora, Iva Popović Gecan je u osnovnom meču zauzela četvrto mjesto, no u Match Playu, u napetom susretu za medalje je osvojila broncu.

Ekipno, Popović Gecan i Blagec zajedno s Vidom Bukalom osvojili su srebrnu medalju s ukupno pogođenih 1586 krugova.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić