50 godina Obiteljskog radija Ivanić

Obiteljski radio Ivanić radi od 23. listopada 1970. godine, pa mu je danas 50. rođendan.

Danas se navršava 50 godina otkako smo na usluzi svim svojim slušateljima kao servis koji ima informacije za svakoga stanovnika i posjetitelja, te omogućuje građanima slobodan pristup i kroz utjecaj etera pomaže u rješavanju problema s institucijama.

Osim na 99,4 MHz, slušaju nas na internetu na www.ori.hr  Na webu se mogu i naknadno preslušati emisije, a izbor iz vijesti na webu i na Facebooku.

Neki nas slušatelji redovito i rado posjećuju u redakciji u Parku hrvatskih branitelja u Ivanić-Gradu, telefoniraju nam ili pišu pisma, čime si međusobno pomažemo i nastojimo olakšati i uljepšati život u zajednici.

Nas desetak, koji smo se i u 50-toj godini trudili stvarati što informativniji i bogatiji program, zahvaljujemo na podršci naročito vama slušateljima, jer, i ako nas ponekad kritizirate, čvrsto stojite uz nas, i time branite svoje pravo na informiranost i pravo na svoj utjecaj na rad lokalnih vlasti i život u lokalnoj zajednici. Zahvaljujemo vam, poštovani slušatelji, na odanosti, pa i onima koji nas se sjete samo kad nestane vode, plina ili struje.

U ostvarivanju naše misije financijski nam pomažu osnivači i suvlasnici radija, Grad Ivanić-Grad i općine Križ i Kloštar Ivanić, čime daju nenadoknadiv doprinos informiranosti svojega stanovništva.

Osnivači su nas povodom 50-te obljetnice rada nagradili za doprinos lokalnoj zajednici, a prigodnu nagradu smo dobili i od  strukovne organizacije Hrvatske udruge radijskih nakladnika.

U uvjetima epidemije, čuvajući svoje i vaše zdravlje, nismo organizirali svečanost.

Od srca zahvaljujemo svima koji ste nam uputili čestitke i lijepe želje, u nadi da ćemo svi zajedno uspješno prebroditi i ovu krizu, te još jednom krenuti u smjeru oporavka i napretka.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić