Zatvaranje Omladinske ulice i promjena lokacije za drive-in testiranje

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu na području Grada Ivanić- Grada, za sav promet će od petka 30. listopada do srijede 18. studenog biti zatvorena Omladinska ulica od križanja sa Savskom ulicom do mosta kraj Doma zdravlja, te u drugoj fazi radova Ulica slobode od križanja sa Dubrovačkom do Omladinske ulice.

Obilazni pravac će za vrijeme izvođenja radova biti Savska ulica- Omladinska – Ulica slobode i obrnuto dok će Dubrovačka i Moguševa ulica privremeno biti jednosmjerne u smjeru prema Ulici slobode.
Promet vozilima bit će zabranjen svakog dana od 07.00 do 16.00 sati, a prolaz će biti moguć lokalnom stanovništvu i hitnim službama.

U vremenu od 16.00 popodne do 07.00 sati ujutro izvođač radova, tvrtka Elektrocentar Petek, osigurat će normalno odvijanje prometa.

Zbog radova u Omladinskoj drive-in testiranje na koronavirus u Ivanić-Gradu od danas se odvija na novoj lokaciji.
Brisevi pacijenata uzimaju se na stražnjem parkiralištu SB Naftalan na koje se dolazi skretanjem iz Omladinske u Naftalansku ulicu. Testiranje se odvija radnim danom od 7:30 – 9:30 sati.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić