Delegacije obišle grobove branitelja

Uoči blagdana Svih svetih, delegacije Grada Ivanić Grada, Općina Križ i Kloštar Ivanić, te predstavnici braniteljskih udruga danas su obišli centralna groblja na području Otoka Ivanića, uz polaganje vijenaca i paljenje svijeća te molitvu za poginule i umrle branitelje.

U prijepodnevnim satima predstavnici Općine Križ predvođeni načelnikom Markom Magdićem u suradnji s Udrugom hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata ’91 Otok Ivanić, zapalili su svijeće i položili vijence ispred centralnog križa na groblju u Križu, a molitvu za sve poginule i umrle branitelje izmolio je velečasni Božo Pinjuh. Svijeće su zapaljene i na grobovima trinaest poginulih branitelja Domovinskog rata koji počivaju na groblju u Križu. Delegacija je obišla i mjesno groblje u Rečici Kriškoj te kod centralnog križa položila vijenac i zapalila svijeće, dok je molitvu predvodio velečasni Stjepan Levanić.

Počast poginulim braniteljima odala je i delegacija Općine Kloštar Ivanić na čelu s načelnikom Željkom Filipovićem, njegovim zamjenikom Brankom Šafranom, te članovima obitelji poginulih branitelja i predstavnicima braniteljskih udruga polaganjem vijenca i paljenjem svijeća na centralnom groblju Kloštru Ivaniću.

Na području Grada Ivanić Grada u 12 sati i 30 minuta zamjenici gradonačelnika Željko Posilović i Tomislav Cuvaj, predsjednik gradskog vijeća Željko Pongrac položili su vijenac, a svijeće zapalili predstavnici braniteljskih udruga i članovi obitelji poginulih na spomeniku poginulim braniteljima u gradskom parku u Ivanić Gradu, nakon čega se delegacija uputila na gradsko centralno groblje obići posljednja počivališta poginulih branitelja.

Obilazak groblja na području Otoka Ivanića organiziran je u suradnji s Udrugom hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata ’91 Otok Ivanić.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić