Novi model isplate božićnica za kloštranske umirovljenike

Odlukom općinskog načelnika Željka Filipovića, Općina Kloštar Ivanić priprema se ove godine, zbog epidemije COVID-a 19 za novi model isplate božićnice umirovljenicima i nezaposlenim osoba sa svog područja.

Na božićnicu od 100 kuna imaju pravo umirovljenici čija je mirovina u iznosu do 2.500 kuna i nezaposlene osobe koje su prijavljene u evidenciju Ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Ivanić-Gradu do 31. listopada ove godine i ne primaju naknadu za nezaposlene.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, božićnice će umirovljenicima i nezaposlenima, koji na nju imaju pravo, biti isplaćene do kraja godine direktnim uplatama na tekuće račune ili putem poštanske uputnice prema dostavljenim podacima o visini mirovine Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje i po evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić