Popis želja Tomislava Cuvaja

Zamjenik gradonačelnika grada Ivanić-Grada Tomislav Cuvaj potaknut akcijom «Popis želja» za djecu iz doma za nezbrinutu djecu u Nazorovoj, odlučio je ove godine razveseliti djecu s područja grada Ivanić-Grada koja iz raznih razloga nisu sa svojim roditeljima već se nalaze u udomiteljskim obiteljima. U suradnji s Centrom za socijalnu skrb Ivanić-Grad, napravio se popis djece koja su u udomiteljskim obiteljima na području Grada. S obzirom na to da je riječ o 31 djetetu, sugrađani Grada su u samo pola sata uspjeli sve želje s popisa ispuniti.

U velikoj želji naših sugrađana da razvesele još nekoga s našeg područja, zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj u suradnji s Centrom dostavio je na svojoj Facebook stranici još dva popisa.

Na jednom popisu bilo je 78 korisnika koji se nalaze u udomiteljskim obiteljima. Riječ je o starijim i nemoćnim osobama, od kojih većina njih nema bliskog člana koji bi se brinuo o njima, te 24 djece s područja Grada koji se nalaze u vanjskim udomiteljskim obiteljima, odnosno ustanovama, zbog premalog broja udomiteljskih obitelji s područja nadležnosti Grada.

U ovoj hvale vrijednoj akciji prikupljeno je od strane naših sugrađana 135 poklona koji će razveseliti djecu i korisnike za vrijeme Božićnih blagdana.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić