Do daljnjega bez sajma u Omladinskoj

Od danas pa sve dok traje paket postroženih protuepidemijskih mjera, u Ivanić-Gradu se neće održavati tržnica mješovite robe u Omladinskoj ulici subotom, popularni Ponte Rosso.

Zelena tržnica Maznica će raditi normalno i danas, i nadalje, uz strogo poštivanje fizičkog razmaka, higijenskih mjera i nošenje maski, obavijestio nas je direktor Komunalnog centra Ivanić-Grad Mario Mikulić.

Naime, nacionalni Stožer CZ je tek jučer poslije podne objavio službenu Odluku o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprečavanja bolesti COVID-19 putem okupljanja, kojom su u pisanom obliku potvrđene i pojašnjene postrožene mjere koje je u četvrtak najavio predsjednik Vlade Andrej Plenković.

Većinu tih mjera smo već objavili temeljem premijerova govora, ali je bilo nejasno, da li se zabrana održavanja sajmova odnosi i na tržnicu mješovitom robom kakva se održava svake subote u Omladinskoj ulici u Ivanić-Gradu. Ne želeći možda nepotrebno nekoga oštetiti, Komunalni centar Ivanić-Grad kao organizator tržnica čekao je službeno tumačenje, pa je tek danas poslijepodne otkazao sutrašnji Ponte Rosso, kao i idućih subota, sve dok bude na snazi navedena Odluka Stožera CZ RH.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić