Javni poziv poduzetnicima ugroženima epidemijom Covid 19

Gradonačelnik Grada Ivanić-Grada raspisao je Javni poziv za dodjelu interventne potpore poduzetnicima s područja Grada Ivanić-Grada čije je poslovanje ugroženo provedbom epidemioloških mjera radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19.
Zbog trenutne situacije i posljedica koje pandemija ostavlja na gospodarstvo, Grad Ivanić-Grad provodi gospodarsku mjeru za suzbijanje negativnih ekonomskih posljedica krize kako bi se održala likvidnost i zadržala postojeća radna mjesta subjekata malog gospodarstva s područja Grada.

Korisnici potpora iz ovog Javnog poziva mogu biti pravne i fizičke osobe koje su mikro poduzetnici s manje od 10 zaposlenih i manje od 2 milijuna eura godišnjeg prometa kojima je Odlukom Nacionalnog stožera 28. studenog zabranjen rad što uključuje ugostiteljske objekte, pružanje ugostiteljskih usluga na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, teretane, fitness centre te sportske i rekreacijske centre, kao i dječje i druge radionice.

Prijaviti se mogu tvrtke sa sjedištem na području Grada Ivanić-Grada, koje imaju najmanje jednog zaposlenog u trenutku prijave (izuzev obrta), od 20 studenog nisu otpustili ni jednog zaposlenika, te nemaju dugovanja prema Gradu.
Svakom korisniku koji zadovolji uvjete Javnog poziva dodijelit će se nenamjenska financijska potpora u fiksnom iznosu od 4.000 kn, a rok za podnošenje prijave je srijeda 16. prosinca.

Prijavu je moguće podnijeti poštom, osobnom dostavom u poštanski sandučić na stražnjem ulazu Gradske uprave ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Cjeloviti Javni poziv i potrebni obrasci dostupni su na Internet stranicama Grada Ivanić- Grada.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić