Besplatan prijevoz studenata s područja Grada Ivanić-Grada

Odlukom gradonačelnika Javora Bojana Leša, Grad Ivanić- Grad će u 2021. godini sufinancirati prijevoz studenata s prebivalištem na području Grada u iznosu od 100 % cijene mjesečne karte, odnosno, prijevoz za studente s područja Grada iduće godine bit će u potpunosti besplatan.

Za subvenciju prijevoza oko 200 studenata Grada Ivanić- Grada u proračunu je osigurano 900.000 kuna.

Osim za linije Hrvatskih željeznica, studenti imaju mogućnost uzimanja i ZET-HŽ karte, koja im omogućava uz prijevoz vlakom i korištenje gradskih linija ZET-a u Gradu Zagrebu.

Ako student do mjesta studiranja ima mogućnost korištenja prijevoza vlakom i autobusom, Grad Ivanić-Grad sufinancirat će trošak prijevoza jeftinijim prijevoznim sredstvom.

Zahtjev za ostvarivanje prava na subvenciju prijevoza u tekućoj akademskoj godini studenti mogu podnijeti Upravnom odjelu za lokalnu samoupravu, pravne poslove i društvene djelatnosti Grada Ivanić-Grada, a uz zahtjev je potrebno priložiti presliku osobne iskaznice ili Uvjerenje o prebivalištu, te potvrdu visokog učilišta o redovnom upisu u tekuću akademsku godinu.

Zahtjev se može podnijeti i elektronskim putem, a na mail adresu studenata bit će poslane potvrde koje studenti dostavljaju prijevozniku.

Obrazac Zahtjeva može se podići u Upravnom odjelu za lokalnu samoupravu, pravne poslove i društvene djelatnosti Grada Ivanić-Grada, Park hrvatskih branitelja 1 ili preuzeti na web stranici Grada te zajedno s prilozima poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Subvencija prijevoza vrijedi za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna 2021. godine , a studenti kojima je pravo na subvenciju već priznato u tekućoj akademskoj godini ne moraju podnositi novi zahtjev.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić