Prikupljanje pomoći potresom pogođenim područjima

S obzirom na veliki broj zainteresiranih građana Ivanić-Grada za pomoć mještanima Petrinje, Siska i okolnih mjesta koji su stradali u današnjem/jučerašnjem potresu, Grad Ivanić-Grad organizira sutra od 07 do 18 sati prikupljanje hrane, higijenskih potrepština, pokrivača, vreća za spavanje, odjeće i sličnog, u Sportskoj dvorani Žeravinec.

Prikupljanje humanitarne pomoći u obliku prehrambenih proizvoda, higijenskih potrepština i osobne zaštitne opreme za pomoć građanima Sisačko-moslavačke županije pogođenih potresom, na području Općine Kloštar Ivanić bit će organizirano u prostorijama Pučkog doma u Kloštru Ivaniću sutra od 12 do 20 sati. Građani koji nemaju svoj prijevoz mogu kontaktirati broj mobitela 095 37 11 808, te će se donacija pokupiti i dovesti u dom u Kloštru Ivaniću.

Načelnik Općine Križ organizira za sutra od 08 sati dežurstvo u društvenom domu u Križu, kako bi što više ljudi dobre volje moglo donirati hranu, vodu i ostale potrepštine za sve stradale u potresu u Petrinji i okolici.

Vatrogasci Općine Dubrava prikupljat će pomoć u vidu hrane, higijenskih potrepština, pokrivača, odjeće i sličnog u prostorima DVD-a Zvekovac danas od 17 do sutra u 12 sati. Prikupljeno vatrogasci će sutra odvesti stradalima u Petrinju.

Iz Gradskog društva Crvenog Križa Ivanić-Grad mole sve građane koji mogu da donesu po kilogram glatkog brašna, riže, šećera, soli, tjestenine, po litru ulja i mlijeka, mesne i riblje konzerve, vrećice juhe te vode različitih pakiranja, sutra od 08 do 16 sati u kod zgrade Crvenog križa u Školskoj ulici u Ivanić-Gradu. Iz Hrvatskog Crvenog križa, mole sve građane da posjete njihovu web stranicu www.hck.hr te da doniraju samo ono što je navedeno.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Donji Šarampov, organizira sutra od 15 do 18 sati prikupljanje odjeće, obuće, deka, kozmetike, vode i sličnog u spremištu dobrovoljnog vatrogasnog društva na adresi Stjepana Majdeka 93, a za sve dodatne informacije nazovite na broj mobitela 091 513 05 01.

Iz Grada Ivanić-Grada, Općina Kloštar Ivanić, Križ i Dubrava, Gradskog Crvenog Križa Ivanić-Grad te iz DVD-a Donji Šarampov zahvaljuju svima na pomoći.

zlatni miš

"Zlatni miš"

Na 11. Danima elektroničkih medija, Obiteljski radio Ivanić je primio nagradu „ZLATNI MIŠ“ za najbolju Internet stranicu.

Ocjenjivački žiri na čelu s dr. sc. Zdravkom Kedžom dodijelio je nagradu za platformu na kojoj na jednom mjestu slušatelji imaju mogućnost pratiti program putem online streama, preslušati emisije emitirane u radijskom programu na 99,4 MHz, te pročitati izbor iz lokalnih vijesti Otoka Ivanića.

Kontakt info

OBITELJSKI RADIO IVANIĆ

Park Stjepana Posezija 6
10 310 IVANIĆ- GRAD

Centrala: 01 28 81 656
Fax:  01 28 81 655
Studio:  01 28 81 657, 01 2882 984

E-pošta: oriivg@inet.hr - oriivg@net.hr

Volim Ivanić
Ivanić Grad
Općina Križ
Općina Kloštar Ivanić